Pere Espinosa

He Vist La Llum ( Digipack Edition)

Other Blue Moon Series

Personnel:
Pere Espinosa (vcl), Angel Valentí (d,perc), Miquel Sospedra (b), Alex Rexach (g), Jofre Bardagí (g,vcl), Julia Aparicio (vcl), Jordi Casals (vcl), Eduart Font (org,g)

Reference: BMCD 2076

L'any 2001 el Pere Espinosa, periodista i presentador de ràdio i televisió, i el Jofre Bardagí; van començar un projecte que per fi ha vist la llum... Era el primer disc del Pere Espinosa, i el Jofre seria el seu productor i gairebé; pare musical. Després de mesos de treball conjunt, les darreres composicions es van escriure a finals de l'any passat.
Al gener del present 2004, es van tancar a un local del Poblenou de Barcelona per assajar els temes que el dia 12 del mateix mes van enregistrar als estudis Tívoli d'El Vendrell (propietat del Jesús Rovirosa, baixista dels Lax'n'Busto). Per a la gravació, el Pere va comptar amb uns col.laboradors excepcionals: l'Àlex Rexach (guitarra), el Miquel Sospedra (baix), lÀngel Valentí; (bateria i percussions) i el Jofre Bardagí (guitarra rítmica, teclats i cors). En tres setmanes, el disc ja estava preparat, mesclat i masteritzat.

Tracklist

1. He Vist la Llum (P.Espinosa-J.Bardagí)
2. Parla (P.Espinosa-J.Bardagí)
3. Embogir (P.Espinosa-J.Bardagí)
4. Mai Serás com Ells (P.Espinosa-J.Bardagí)
5. Obre Bé els Ulls (P.Espinosa-J.Bardagí)
6. Un Ésser Viu (P.Espinosa-J.Bardagí)
7. Conte per a l'Intermedi (J.Bardagí)
8. Només és Aixó (P.Espinosa-J.Bardagí)
9. Miracles per Tothom (J.Bardagí-Ll.Alsina)
10. Atura el Temps (P.Espinosa-J.Bardagí)
11. Creus (J.Bardagí-Ll.Alsina)
12. Queda't per Sempre Aquí (P.Espinosa-J.Bardagí)
13. Exit Music (for a film)

Press reviews

"Va ser presentador de l'Sputnik a TV3 i l'amo de les nits de cap de setmana a Catalunya Ràdio amb Intronit. És un veritable showman i acaba de fer realitat un vell somni: presentar el seu primer disc com a cantant. El treball es diu He vist la llum i ha estat editat per Blue Moon sota l'apadrinament musical de Jofre Bardagí, l'exlíder de Glaucs que signa la producció del disc. «En Jofre em va donar l'empenta final perquè ens vam entendre molt bé des del primer moment. Quedàvem a casa seva i entre una cosa i l'altra fèiem una cançó.» El disc està format per dotze cançons, la majoria de les quals són lletra del mateix Espinosa i música de Bardagí, i també hi una versió: Creus, de Glaucs. «És molt difícil arribar a la potència d'en Jofre Bardagí, de qui dic sense contemplacions que és la millor veu de la música pop-rock en català.» L'estil que ens proposa Pere Espinosa és un rock accelerat, tot i que també se'n surt bé quan interpreta les balades. «Vull castanya i alegria tot i que hi ha tres o quatre temes més tranquils.» Acompanyat de músics que van formar part de Glaucs, Espinosa enceta una nova etapa de la seva vida. Fa pocs mesos que ha deixat de fer el programa Intronit, de Catalunya Ràdio, per una intervenció que reconeix que va ser poc afortunada i ha plegat de Flaix TV per problemes pressupostaris. La seva sortida és He vist la llum, un títol que es revela com tota una premonició."
- El Punt Digital (20/05/2004)

Price:

10,95 €  (tax incl.)

Add to wishlist

Added to your wishlist.

You can manage your wishlist here.

You're not signed in

You must sign in to manage your wishlist.
Sign in
Delivery information:
Delivery in 5-7 days
Shipping rates Terms and conditions
Payment methods:

 

 

Customer reviews

Write a review

He Vist La Llum ( Digipack Edition)
Rate this product:

Thanks for sharing your thoughts.

Your review has been added and will be available once approved by a moderator.