Els Encants
  • Albert Cirera
    Albert Cirera
  • Marco Mezquida
    Marco Mezquida
  • Marko Lohikari
    Marko Lohikari
  • Oscar Domenech
    Oscar Domenech

Albert Cirera

Els Encants

Fresh Sound New Talent

Personnel:
Albert Cirera (ts), Marco Mezquida (p), Marko Lohikari (b), Oscar Domenech (d)

Reference: FSNT-411

Bar code: 8427328424110

Tracklisting:

01. Ornette's Museum 8:49
02. Tempo Di Prati 6:27
03. 8.1 9:02
04. De mars i rius 11:53
05. Infeccion 2:32
06. Beautiful 7:13
07. Paco el Bala 4:31

Total time: 50:00 min. approx.

All compositions by Albert Cirera


Personnel:

Albert Cirera (tenor sax), Marco Mezquida (piano), Marko Lohikari (bass), Oscar Domenech (drums).

Recorded and mixed by Pere Aguilar at Nomada 57, April 20 & 21, 2011.
Mastered by Ferran Conangla


Produced by Albert Cirera

Executive producer: Jordi Pujol

--------------------------------------------

Notes:

"En lestrena com a líder del saxofonista Albert Cirera, composta per peces originals, se sent la tradició del jazz. Ell i la seva banda atenció al pianista Marco Mezquida fan servir amb habilitat el llenguatge. I molt més important, desprenen alegria. Aquest és el seu principal èxit."

-Roger Roca (El Periódico, Sept. 2012)


--------------------------------------------

"Albert Cirera i tres tambors, és el nom suavitzat de Cireren tres tambors proposat originàriament per un dels amics del grup.

Cal dir que aquests tambors no venen, sinó que hi van, a la guerra, amb els seus instruments com armes ben preparades, amb els arguments de les seves amplies i diverses idees, solida i coherentment lligades, amb una excellent dinàmica i una conjunció plenament llibertària.

Un gresol amb proporcions diferents de blues, rock, jazz, free-jazz i música improvisada..., més una fina capa dironia. Tot plegat genera un magma de fragàncies, atmosferes i textures que recorda el assaborit, per un en el seu dia, amb les propostes de Roscoe Mitchell and the Note Factory, Tarbaby o el darrer quartet de Daniel Humair, per citar-ne tres.

Presentaven Els encants (Fresh Sound New Talent, 2012), dell van desgranar peces tant interessants i potents com, Ornettes Museum, Paco el Bala (dedicada a un empaquetador mega ràpid de croquetes ) o Beautiful (balada exquisida de tall clàssic).

Les quatre feres, desperit obert i desfermat, van comptar en les dues peces finals, El camí més curt (dedicada a Wayne Shorter) i Mandinga, amb la col·laboració dun altre músic de calibre parell , el trompetista Julián Sánchez.

Resulta sorprenent i gratificant veure i escoltar com aquests cinc joves han arribat assimilar, pair i fer-se seu, un bon tros del discurs jazzístics més important de les darreres dècades."

-Joan Cortès (Scoop.it! Octubre, 2012)

--------------------------------------------

"Originario de Igualada, este tenorista ecléctico y aventurero, denota una gran sensibilidad. Albert Cirera se inicia en la música en el año 1987, en la Escuela de Música de Igualada con el violín, el saxo llegaría en el 93.

Se traslada a Barcelona para estudiar jazz. Más tarde consigue una beca Erasmus y pasa un año en el conservatorio de La Haya, estudiando jazz. A su regreso pasa por el ESMUC (Escola Superior de Musica de Catalunya), donde se gradúa. Ha actuado en diferentes festivales de jazz, así como en numerosos clubs de jazz. Proyecto Zero, Happy House, Duot, Nelson Project, Spice Berberechos, son algunos proyectos vinculados a Albert Cirera. Su sonido es personal e intransferible, convirtiéndose en una peculiaridad más de la nocherniega Barcelona."

Deme Gómez -Saxsoundsmagazine.com (16 Octubre, 2012)

Price:

10,95 €  (tax incl.)

Add to wishlist

Added to your wishlist.

You can manage your wishlist here.

You're not signed in

You must sign in to manage your wishlist.
Sign in
Delivery information:
Delivery in 5-7 days
Shipping rates Terms and conditions
Payment methods:

 

 

Customer reviews

Write a review

Els Encants
Rate this product:

Thanks for sharing your thoughts.

Your review has been added and will be available once approved by a moderator.